AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak İl Müftüsü Nuh Korkmaz'ı makamında ziyaret ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.
Ziyarette konuşan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, "AK Parti İl Teşkilatı olarak nezaket ziyaretine geldik. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Allah inşallah mahcup etmez. Zonguldak'a İl Müftülüğü olarak güzel hizmetler etmeyi nasip eder. Zonguldak'ta özellikle daha önceki müftü kardeşimizin, arkadaşımızın başlattığı bir müftülük binamız var. Sona geldi, inşallah açmak size nasip olur. Bizde siyasi irade olarak tabi burada yapacağınız hizmetlerde, çalışmalarda her zaman yanınızda olacağımızı ifade etmek istiyorum. Başarılar diliyorum" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak İl Müftüsü Nuh Korkmaz ise "İnşallah Zonguldak'ta elimizden geldiği kadarıyla bize düşen görevler içerisinde eksik olan ne varsa oradan başlayıp tamamlamayı da bizde kendimize bir görev sayıyoruz. Tabi siyasilerinde bize destek vermesi lazım. Onların desteği olmadan, halkın desteği olmadan da ilerlemek mümkün değil. İnşallah ona da inanıyorum desteklerini esirgemeyecekler" diye konuştu.
(SA-ÖA)

07.02.2013 18:08:43 TSI

Editör: Wan Haber