Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası başkan adayı Şenol Altuntaş "Üyelerimizin sorunlarını çözecek ve beklentilerini karşılayacak projeleri üretmek için dersimize aralıksız çalışıyoruz" diye konuştu.
Zonguldak Değişim Hareketinin Zonguldak TSO seçimleri konulu haftalık değerlendirme toplantısı Ömer Gülay'ın ev sahipliğinde Hasgülay Gıda Sanayi İşletmeleri'nde gerçekleştirildi. Toplantıya katılan TSO Başkan adayı Şenol Altuntaş ile 13 meslek komitesi sorumluları hafta içinde yapılanları ve bir sonraki hafta için planlanan seçim etkinliklerini değerlendirdi.
Zonguldak TSO seçim süreci konusu haftalık toplantıyı değerlendiren başkan adayı Şenol Altuntaş; "Her geçen gün Oda üyelerimizin sorunlarına daha çok vakıf oluyoruz. Seçimlerin ertelenmesi sonrasında üye ziyaretlerimizi daha uzun süreli ve sorunların etraflıca değerlendirebilecek şekilde gerçekleştirebiliyoruz. Daha önce Oda'dan herhangi bir yetkilinin yıllarca uğramadığını öğrendiğimiz üyelerimiz ile birebir temaslarımızda finansmandan nitelikli eleman istihdamına, pazarlamadan kurumsallaşmaya kadar farklı alanlardaki birçok sıkıntıyı yerinde öğreniyoruz, notlarımızı alıyoruz. Haftalık değerlendirme toplantılarında farklı bilgi ve birikimlere sahip arkadaşlarımızla sıkıntıları değerlendirip, çözüm yolları konusunda araştırmalar yapıyoruz. Sorunları ve çözüm önerilerini arkadaşlarımızla birlikte irdeledik. Üyelerimizin sorunlarını çözecek ve beklentilerini karşılayacak projeleri üretmek için dersimize aralıksız çalışıyoruz. İnşallah mayısta gerçekleştirilecek seçimler sonrasında yöneteceğimiz Zonguldak TSO çok daha faal, üretken, etkili ve paylaşımcı bir mesleki sivil toplum kurumu haline gelecek" dedi.
(OA-OA-Y)

18.02.2013 16:11:46 TSI

Editör: Wan Haber