Zonguldak İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (ZİMDER) Başkanı Hüdaverdi Şen ve beraberindekiler, Zonguldak İl Müftüsü Nuh Korkmaz'ı makamında ziyaret etti.
ZİMDER Başkanı Hüdaverdi Şen ve beraberindekiler, Zonguldak İl Müftüsü Nuh Korkmaz'ı ziyaret ederek, yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette konuşma yapan ZİMDER Başkanı Hüdaverdi Şen, "Zonguldak İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği olarak ilimize yeni atanan İl Müftümüz Nuh Korkmaz'ı dernek üyelerimizle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İnşallah bilgileriyle, birikimleriyle, tecrübeleriyle Zonguldak'ımız da dini hizmetler alanında çıtayı biraz daha yukarıya çıkaracaklardır. Bizler, kendilerinin bu çalışma süresi içerisinde yapacakları çalışmalarda dernek olarak katkı vermeye çalışacağız elimizden geldiğince. Birlik ve beraberlik içerisinde ilimize en güzel biçimde hizmet etme noktasında üzerimize düşen görevleri yapacağımızı belirtmek istiyoruz. Hayırlı hizmetlerinizde başarılar diliyoruz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak İl Müftüsü Nuh Korkmaz ise "Biz arkadaşlarla ayın camiayız. İmam Hatipler bize imam yetiştiren bir kuruluşumuz. Bizlerde bunlara yeteri kadar destek vermeye hazırız her zaman. Onlar bizim yuvamızdır imam hatip okulları. Bizde öğrencilerimize inşallah açacağımız kuran kurslarıyla yeterlilik belgelerini almaları için hazırlıklar yapmayı amaçlıyoruz, düşünüyoruz. İnşallah bir yer temin edersek yatılı bir kuran kursu hizmet içerikli bir eğitim merkezi gibi bir yerin olması şart burada. İnşallah hep beraber bu eksiği gidermeye çalışacağız. Arkadaşlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerine yapacakları hizmetlerde başarılar diliyorum. Kendilerinin görevleri çok ağır. Öğrenci yetiştirmek çok zor. İnşallah bu zoru başarırlar" diye konuştu.
(OA-SA)

19.02.2013 17:01:46 TSI

Editör: Wan Haber