Çorlu'da faaliyet gösteren işletmelere bir yenisi daha eklendi. Cumhuriyet Meydanı Hacı Salih Sokak Elit Düğün Salonu karşısı yer alan Zehra Sultan Sofrası Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'ın da katıldığı törenle açıldı.
Zehra sultan Sofrası'nın açılışına Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Ali Çakır, DHMİ Çorlu Havaalanı Müdürü Alptekin Gedikli, Çorlu Şoförler Odası Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Abdullah Baş'ın da aralarında yer aldığı çok sayıda davetli katıldı.
Açılış öncesi konuşan Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan: "Çorlu'da açılışını gerçekleştirdiğimizi mekanlara her geçen gün birileri ekleniyor. Geçtiğimiz gün de bir açılış yapmıştık. Çorlu'nun çehresi giderek değişiyor. Güzel mekanlar hizmete giriyor. Bugünde bunlardan birinin açılışındayız. Yeni açılan iş yerinin işletmecilerine, çalışanlarına ve Çorlu halkına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Ali Çakır açılış kurdelesini birlikte kestiler.
Zehra Sultan Sofrası'nın işletmeciliğini yapan Salim Alaca ise: "Dededen toruna 1950'den günümüze aralıksız damak tadı sloganıyla Çorlu halkına hizmet veriyoruz. Karadeniz yöresine özgü yemekler, tatlar, özel olarak hazırlanan çeşitlerle Çorlu halkının hizmetinde olacağız. Çorba ve sulu yemek çeşitleri, ızgara çeşitleri ile Çorlu halkına hizmet vereceğiz" diye konuştu.
(SŞ)

18.02.2013 12:21:29 TSI

Editör: Wan Haber