Bal Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Zara Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği grup lideri Bulancakspor'u 1-0 mağlup etti.
TFF Bal Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Zara Belediyespor ,9 haftada 9 galibiyet elde ederek büyük bir başarıya imza atan grup lideri Bulancak Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek sahasında 6. galibiyete imza attı.
Zara Belediye Başkanı Hüsamettin Gürsoy, 1-0'lık galibiyetle lideri tahtından indirdiklerini ve futbolcularının büyük bir başarıya imza attığını söyledi. Gürsoy, ''Futbolcularımıza verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Bizi Zara'ya gelerek destekleyen Dört Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Polat ve tüm futbolseverlere teşekkür ediyorum" dedi.
Zara Belediyespor Kulübü Genel Kaptanı Yüzbaşı Kurt, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Futbolcularımız ve teknik heyetimiz Bulancakspor galibiyetiyle üzerlerine düşen sorumluluğu ilk yarının son maçında gerçekleştirmiştir. Buradan sezon başında bizlere yardım sözü verenlere sesleniyorum. İstanbul'daki yardım gecesinde takımlarına maddi destek olma sözü verenlere sesleniyorum. Bu takımın şu an sizin desteğinize ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.
Dar bir kadro ve kısıtlı çalışma imkanlarıyla Bal Ligi'nde sezonun ilk yarısını 28 puanla 2.sırada tamamladıklarını ifade eden Zara Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü Ahat Kömürlüoğlu, "Fedakâr futbolcu kadromla ne kadar gurur duysam azdır. 20 kişilik bir kadro ile bu başarıyı gerçekleştirdik. Bize bugüne kadar destek olanlara teşekkür ediyorum. Ancak, devre arası çalışmalarına aynı moral ve şevk ile başlayabilmemiz için futbolcu arkadaşlarımıza ödememiz gereken vaatlerimiz var. Buradan Zaralı iş adamlarımıza sesleniyorum. Bu takım ve kadro sezon sonunda koyduğu hedefe sizlerin desteği ile ulaşacaktır" diye konuştu.
Zara Belediyespor Kulübü Sportif Direktörü Mustafa Ateş ise, "1-0'lık Bulancakspor galibiyetini kar-kış demeden tribünlere gelerek takımımıza 90 dakika destek veren taraftarlarımıza armağan ediyorum. İkinci yarı çalışmalarımıza 4 günlük iznin ardından 11 Ocak'ta toplanarak başlayacağız. 27 Ocak'ta ikinci yarının ilk maçı olan Trabzon İdmangücü karşılaşmasıyla taraftarımızın karşısına tekrar çıkacağız" dedi.
(TB-ZB-Y)

07.01.2013 11:51:54 TSI

Editör: Wan Haber