Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grup'ta mücadele eden Hakkari Zapspor, kendi sahasında oynayacağı Kurtalanspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Şehir Stadyumu'nda günde çift idman yaparak çalışmalarını sürdüren Zapspor'da hedef mutlak galibiyet. Gerçekleştirilen antrenman ve çift kale maçta futbolcuların oldukça istekli ve hırslı olması gözlerden kaçmadı. Hakkari Zapspor Teknik Direktörü Mecit Tekin, 16 Aralık Pazar günü kendi sahalarında konuk edecekleri Kurtalanspor ile karşılaşacaklarını söyledi. Kurtalanspor maçı hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürdüklerini dile getiren Tekin, ''Takımın kötü bir gidişatı var. Şu anda ligde 4 puanla sondan ikinci sıradayız. Bu kötü gidişata artık dur dememiz lazım. Kurtalanspor maçında mutlak hedefimiz galibiyet. 3 puan parolasıyla çıkacağımız bu maçı kazanmak zorundayız. Kendi evimizde kazanmamız gereken önemli bir maça çıkıyoruz. İnşallah kazanacağız'' dedi.
Takımları Zapspor'u desteklemeleri için taraftarlara da çağrıda bulunan Tekin, ''Bütün taraftarlarımızı takımlarını desteklemeye davet ediyoruz. Taraftarlarımızın da desteğini arkamıza alarak bu maçı kazanmak istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı pazar günü Kurtalanspor ile yapacağımız maça davet ediyoruz'' diye konuştu.
(FA-MSA-Y)

13.12.2012 17:18:48 TSI

Editör: Wan Haber