1962 yılında Van’da doğdum. Evli iki çocuk babasıyım. Eğitim hayatımı sırası ile;Van Çiçekli beldesi ilk okulu,Edremit Ortaokulu ve meslek lisesi ile tamamladım. Askerlik görevimi 1980-81 yılları arasında Gelibolu Ortaköy’de tamamlayarak, 1981 yılında Doğu kolektif şirketini kurup aktif ticari hayatıma başladım. 1986 yılında büyüyen işlerimi Doğu İnşaat Limited Şirketi unvanı altında birleştirdim. 1996 yılında Doğu Otomotiv Ticaret Limited Şirketini kurarak OPEL bölge bayiliğini aldım. 1995 yılında 1. ligde mücadele eden Vanspor A.Ş’de 4 yıl Mali İşlerden Sorumlu Yönetim kurulu Başkan Yardımcılığı,1989-1998 yıllarında PÜİS (Petrol Üreticileri İşverenler Sendikası) Van temsilciliği ile Batman Şube Başkanlığı,1994 yılında Van Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeliği ve TOBB kurultay delegeliği, 27.11.2001 yılında VATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundum.

2001 yılından buyana Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurul Delegeliği görevini yürütmekteyim. VATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevim sırasında ilimizin ve bölgemizin sorunlarının çözümü ve gelişimine yönelik birçok rapor hazırladım.Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yanında halen Milletlerarası Ticaret Odası Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeliği, Van Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkan Yardımcılığı, Van Yatırım Danışma Kurulu Üyeliği, Van Ekonomi Konsey Yürütme Kurulu Üyeliği görevlerini yürütmekteyim. On Mart 2011 yılında bu görevlerimin tümünden istifa ederek milletvekili aday adaylığında bulundum.

Doğu Şirketler Grubu adı altında halen;- Doğu Otomotiv San. Tic. Ltd Şti., OPEL, CHEVROLET bölge bayilikleri, Doğu İnşaat San. Tic. Ltd. Şti.,- Doğu Petrol Ürünleri Ltd. Şti., Petrol Ofisi bayiliği,- Doğu Medya A.Ş, Van TV, Doğu Radyo ve Doğu Sigorta unvanları ile Ticari faaliyetlerim devam etmektedir.

Ayrıca 2008’den buyana açılan Doğu Beton, hazır beton üretimi ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Doğu Anadolu Bölgesinin en büyük istihdam alanlarından birini yaratan Doğu Şirketler Grubu yılda an az 400 kişiye istihdam olanağı sağlamaktadır, Bu çerçevede her yıl vergi rekortmenleri sıralamasında yer alan Doğu Şirketler Grubu ülke ve bölge ekonomisinin gelişimine önemli katkılarda bulunmaktadır.

Editör: Wan Haber