Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Personeline, kurum içi iletişim konulu eğitim semineri verildi.
Psikolog Mehmet Uzut tarafından gerçekleştirilen eğitime, Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde görevli 70 personel katıldı. Zabıta Müdürü Birol Uçar ve büro personelinin de katıldığı eğitim seminerinde, Belediye personelinin kurum içinde ve vatandaşlarla daha iyi ve etkili iletişim kurabilmesi için gerekli olan bilgiler, uygulamalı örneklerle anlatıldı.
Psikolog Mehmet Uzut, "İletişim nedir? Kurum İçi İletişim, Beden Dili, Yüz Yüze İletişim," konularını uygulamalı örneklerle anlattı. Eğitim süresi boyunca, insanlarla kurulan ilişkilerde ve toplumsal yaşamda iyi ve etkili iletişimin yaşam başarısını da beraberinde getireceğini belirten Uzut, yapılması gerekenleri ve kaçınılması gereken yanlışları örneklerle anlattı.
Kurum İçi İletişim eğitimin ardından değerlendirmelerde bulunan Zabıta Müdürü Birol Uçar, "Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak personelimizin bilgilenip bilinçlenmesine büyük önem veriyoruz. Kurum içi iletişim eğitiminin, vatandaşlarla kurulan iletişim ve diyaloglarda, personelimiz için son derece faydalı olduğunu düşünüyorum. Aramıza yeni katılan zabıta personelimiz de bu eğitime katıldı. Bu kapsamdaki eğitimlerimiz bundan sonra da devam edecek" diye konuştu.
(SŞ )

30.01.2013 18:47:16 TSI

Editör: Wan Haber