Rize Belediyesi Zabıta Müdürü Bayram Ali Sarı'yı bıçaklayan saldırganlar hakim karşısına çıkartılırken, Rize Belediyesi Zabıta ekipleri çok sayıda polisin takviye desteği ile seyyar satıcılara yönelik geniş kapsamlı bir uygulama gerçekleştirdi.
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz gün Rize Belediyesi'nde meydana gelen olayda, balık satışı yaptığı seyyar satış aracına el konulan S.B (45), geçtiğimiz gün saat 16.10 sularında Rize Belediyesi'ne gelerek Zabıta Müdürü Bayram Ali Sarı'nın makamına girip tartıştı. Tartışma sırasında bıçağını çeken S.B Zabıta Müdürünü sırtından bıçakladı. Olay sonrası göz altıla alınan S.B ve olay sırasında S.B'nin yanında bulunan P.C., Rize Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinin ardından Adliyeye sevk edildiler.

SEYYARLARA POLİS DESTEKLİ OPERASYON
Rize Belediyesi Zabıta Müdürü Bayram Ali Sarı'nın bir seyyar satıcı tarafından bıçaklanmasının ardından Rize Belediyesi Zabıta Ekipleri onlarca polisinde desteği ile şehir merkezinde bulunan seyyar satıcılara yönelik geniş kapsamlı bir uygulama gerçekleştirdi. Polis desteği ile yapılan uygulamaya birde iş makinesi eşlik etti. Toplanan tezgahlar iş makinesi ile alındığı yerde parçalandı.
(GF-AŞ-Y)

14.02.2013 15:09:12 TSI

Editör: Wan Haber