Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentin en işlek caddelerinde trafik akışını rahatlatmak ve kaldırım işgalini sonlandırmak için denetim yaptı.
Adıyaman kent merkezinde, kaldırımların yayalar tarafından rahat kullanılabilmesi ve caddelerin trafik akışının rahatlatılması için, zabıta ekipleri çalışma başlattı. Polis ekipleri eşliğinde denetime çıkan zabıtalar, birçok caddeyi seyyar satıcı ve kaldırım işgalinden kurtardı. Şehir merkezinde gerçekleşen bu yöndeki faaliyetler vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, çalışmaların aralıksız devam edeceği belirtildi.
Şehrin çehresini modern görüntüye kavuşturmak için gayret sarf ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, "Kentimizin en işlek cadde ve kaldırımlarının seyyar satıcı ve esnaflar tarafından işgal edilmesi şehrimizin güzelliğine gölge düşürüyor. Aynı zamanda hem yayalar kaldırımları rahatlıkla kullanamıyor, hem de trafik akışı engelleniyor. Söz konusu olumsuzlukların giderilmesi amacıyla İl Trafik Komisyonu gereği, cadde ve kaldırımlardaki işgaliyeyi sonlandırmak için çalışma başlattık. Zabıta Müdürlüğümüzün yürüttüğü çalışmaya Emniyet Müdürlüğü'nün Trafik Şube ekipleri de eşlik etti. Bunun için Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum. Bu kapsamda Atatürk, Gölbaşı, Harıkçı, 9 Eylül, Cumhuriyet ve Gölebatmaz caddelerini ve bu caddelerin kaldırımlarını işgalden kurtardık. İşgallerin tekrarı yapılmaması için gerekli uyarılar verildi. Uyarıya rağmen aynı durum nüksederse, gerekli cezai müeyyide uygulanacak. Belediye olarak karmaşık bir Adıyaman istemiyoruz. Şehrimizin gelişip güzelleşmesine herkesin katkı sağlaması gerekmektedir" dedi.
(AHM-SO-Y)

31.01.2013 14:43:54 TSI

Editör: Wan Haber