Geçtiğimiz günlerde Erzincan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevine atanan Halit Mutlu öncülüğünde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren zabıta ekipleri yaptığı çalışmalar ile takdir toplayama devam ediyor.
Vatandaşların hayatını kolaylaştırmak ve kent içerisinde düzeni sağlamak için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüklerini belirten Erzincan Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Şireci, 24 saat görev başında hizmet veren Zabıta ekiplerinin, özellikle vatandaşların sağlıklı besinler tüketmelerini sağlamak için gıda üretimi ve satışı yapılan yerleri sürekli denetlediğini söyledi.
Düzenli olarak denetimlerin halk sağlığını korumak ve esnaflar arasında eşitlik sağlamak amacıyla yapıldığını belirten Şireci, "Kaldırım işgali yaparak hem vatandaşları mağdur eden, hem de çevreyi olumsuz olarak etkileyen esnaflar zabıta ekiplerimiz tarafından uyarılmaya devam ediyor. Zabıta teşkilatımız yasaların vermiş olduğu yetkiyle, geçmişte olduğu gibi bugün de kaldırım işgalini sonlandırmak için görevlerini yerine getiriyor. Yeni vizyonumuz zabıtanın esnafın korkulu rüyası değil de dostu olduğu imajını da tüm esnafımıza kanıtlayacağız. Hiçbir ayırım yapmadan, müsamaha yada tolerans ayrımı yapmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmaların halkımız tarafından da takdir edilmesi bizleri mutlu ediyor" dedi
(CM-AA-Y)

14.02.2013 11:11:07 TSI

Editör: Wan Haber