Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş 1 ton içecek ele geçirirken, iş yeri sahipleri hakkında para cezaları kesti.
Kayapınar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri iş yerlerinde yaptığı rutin denetimleri sürdürülür. Yapılan çalışmalar sırasında son kullanma tarihi geçmiş 1 tonu aşkın limonata ve şalgam gibi içecek tespit etti. Ele geçirilen son kullanma tarihi geçmiş gıda maddeleri zabıta denetiminde şehir dışında bulunan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi çöp sahasında imha edildi, iş yeri sahipleri hakkında para cezası kesildi.
Konu hakkında açıklama yapan Zabıta Müdürü Önder Öner "Zabıta olarak denetimlerimizi sürekli ve kararlı bir şekilde sürdürüyoruz. Yaptığımız denetimler sonucu son kullanma tarihi geçmiş içecek maddeleri tespit ettik. İş yerleri hakkında cezayı uygulama yaptık ve gıda maddeleri kullanılmayacak bir şekilde çöp sahasında imha ettik. Ancak halkımızın duyarlı olmaları ve bu durumlarda belediyeyi bilgilendirmelerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.
(RB-MET-Y)

10.12.2012 13:49:25 TSI

Editör: Wan Haber