Adana'da gündüz saatlerinde bir Tekel bayisinin önünde, yüzünü kapatarak bira şişelerini çalan kişi güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesinde Tekel bayisi işleten Gönül Uslu (48) öğleden sonra getirilen ve iş yerinin önündeki kaldırıma bırakılan alkollü içkileri dolaplara dizmeye başladı. Bu sırada ürünleri getiren firma çalışanı da faturaları vermek için içeri girdi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ise Tekel bayisinin önüne gelen bir kişi, kaldırımdaki ambalajda bulunan 24 birayı almak istedi. Ancak hırsız zanlısı güvenlik kamerasını fark edince eliyle yüzünü kapatıp biraları almaya çalıştı. Ancak yakalanmaktan korkup almaktan vazgeçip uzaklaştı. Hırsız zanlısı etrafı kolaçan ettikten yaklaşık 30 saniye sonra tekrar gelerek yüzünü kapatıp bira şişelerini alıp kaçtı.
İş yeri sahibi Gönül Uslu dışarı çıktığında 160 lira değerindeki bir paket biranın olmadığını görünce durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis güvenlik kamerasını inceleyip şahsı tespit ettikten sonra yakaladı. Uslu, hırsızın gündüz vakti kendisinin iş yerinde olduğu bir vakit hırsızlık yapmasına çok şaşırdığını belirterek, "Hırsız çok soğukkanlı şekilde dükkanın önüne doğru geliyor, kamera olduğunu fark edince yüzünü kapatıp biraları almaya çalışıyor. İlkinde başarılı olamıyor ama yılmayıp ikincisinde alıp kaçıyor. Artık kimseye güven kalmadı" dedi.
(FKE-AŞ-Y)

09.12.2012 10:57:30 TSI

Editör: Wan Haber