Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Araştırma Hastanesi Dermotoloji Servisi bünyesinde güzellik merkezi açıldı. Bölgede yaşayan kadın ve erkeklere 20 kişilik ekiple hizmet vereceklerini belirten merkez sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Göknur Özaydın Yavuz, "Çok uygun fiyata ve SGK'nın karşıladığı bazı operasyonlarla halkımıza hizmet vermeye başladık. Şu anda ilgi çok yoğun" dedi.


Van YYÜ Dermotoloji Servisi'nde 4 doçent, 4 araştırma görevlisi, 8 güzellik uzmanı ve 8 çalışanla kurulan merkezde son teknoloji ürünlerle hizmet veriliyor. Yeni kurulan merkeze Van, Hakkari, Ağrı başta olamak üzere bölgenin birçok yerinden vatandaşlar gelerek güzel görünmeye çalışıyor. Merkeze başvuru yapanların büyük çoğunluğunun erkeklerden oluştuğunu belirten birim sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Göknur Özaydın Yavuz, şunları söyledi:  
 

"Bölgede son zamanlarda hızla açılan güzelik merkezlerinin ardından biz de 'bu işi daha profesyonel yaparız' diye hastanemizde bu merkezi kurduk. Şu anda merkezimizde lazer, epilasyon, damar lazeri, cilt gençleştirme, leke giderme, saç dökülme, botoks tedavileri yapıyoruz. Çoğunluğu erkeklerin oluşturduğu yoğun bir hasta potansiyelimiz var. Erkekler genelikle yanak ense ve kıl aldırma yaptırıyorlar. Yine kadınlarda botoks ve cilt gençleştirme için bize başvuruyorlar. İlgiden memununz fiyatlarımızda çok uygun" dedi.

Editör: Wan Haber