Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Yüz Güler Yüz" projesi kapmasında Şanlıurfa'dan Konya'ya gidecek olan gençler Şanlıurfa GAP Havalimanı'ndan davul zurnayla Ankara'ya uğurlandılar.
Düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil Alp ile geziye katılan gençlerin velileri katıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, bakanlıklarının yapmış olduğu proje kapsamında sadece Doğu ve Güneydoğu illerinden gençlerin katıldığını ifade ederek, "Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Yüz Güler Yüz" projesi kapsamında ilimizden 50 kız ve 50 erkek olmak üzere toplam 100 gencimiz Konya gezisine katılacaktır. Geziye katılacak olan gençler uçakla Ankara'ya, Ankara'dan Konya iline de hızlı tren ile gidip, aynı şekilde de geri döneceklerdir" dedi.
Yıldız, seyahat günlerini de açıklayarak, "Projenin amaçlarından biri de gençlerin uçak ve hızlı tren ile seyahat etmeleridir. Gezi toplam 4 gün sürecektir. Ayrıca bu geziye katılan gençlerimiz çok şanslılar. Çünkü geziye katılmak için yüzlerce genç sırada beklemektedir. Bu nedenle seçilen gençlerimizi geziyi iyi şekilde değerlendirmeleri gerekir" diye konuştu.
(RÇ-Eİ-Y)

28.01.2013 18:46:22 TSI

Editör: Wan Haber