Uşak Valiliği öncülüğünde, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 7-12 Çocuk yuvasında kalan çocuklar için karne şöleni düzenlendi. Şölene katılan Vali Erden'in eşi Yeşim Eren, yuvada kalan 36 çocukla yakında ilgilenip karne hediyesi verdi.
Valilik koordinesindeki karne şölenine; Uşak Belediyesi ve UTSO Kadın Girişimciler Kurulu da iştirak etti. Vali Mehmet Ufuk Erden'in eşi Yeşim Erden ve protokol üyelerinin eşlerinin katılımı ile gerçekleşen şölende yuvada kalan 36 çocuk müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Çeşitli yarışmalar ve dans gösterileri ile devam eden eğlencenin sonunda Yeşim Erden ve protokol üyelerinin eşleri çocuklarla birlikte pasta kestiler ve ardından çocuklar son olarak Atlı Rehabilitasyon Merkezinde ata binerek büyük heyecan yaşadılar. Düzenlenen eğlencenin sonunda Vali Mehmet Ufuk Erden'in eşi Yeşim Erden etkinliğin gerçekleştirilmesinde destekleri bulunan Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve UTSO Kadın Girişimciler Kurulu üyelerine teşekkür etti.
Kişisel Gelişim Uzmanı Bayan Erden "Yuvada devletin korumasında kalan çocuklarımızla her fırsatta beraber oluyoruz. Bu çocuklarımızın da geleceğe en iyi şekilde hazırlanmasını arzu ediyoruz. Yarıyıl tatiline giren çocuklarımıza daha fazla vakit ayırmak, onlarla birlikte olmak anne ve baba olarak onlarla iletişimimizi güçlendirmek açısından faydalı olacaktır."
(KY-İK)

25.01.2013 10:11:52 TSI

Editör: Wan Haber