Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçe genelinde asfalt çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Göreve geldiğimizden bu yana 4 yılda 2,2 milyon metrekare asfalt, 500 bin metrekare kilitli parke ve 650 bin metrekare sathi kaplama yaptık" dedi.
Başkan Çelikcan, ilçe genelinde yol çalışmalarının kesintisiz devam ettiğini bildirdi. Son olarak Yol Müdürlüğü ekiplerinin Ali Hocalı Köyü'nde yerleşim bölgelerinde ham yolları açarak vatandaşların hizmetine sunduğunu kaydeden Çelikcan, Yüreğir'de bu güne kadar 20 yılda yapılamayan asfalt çalışmalarını gerçekleştirdiklerini söyledi. Çelikcan, bu güne kadar girilmedik mahalle ve Yüreğir'e bağlı köy yolu bırakmadıklarını ifade ederek, "Göreve geldiğimizden bu yana 4 yılda 2.2 milyon metrekare asfalt, 500 bin metrekare kilitli parke ve 650 bin metrekare sathi kaplama yaptık. Köyler de ve şehir merkezinde çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
Çelikcan, özellikle köylerin ve beldelerin Yüreğir'e bağlanmasıyla hizmet yüklerinin arttığına vurgu yaparak, " Buna rağmen çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz şu anda Ali Hocalı Köyü'nde ham yolları açarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuyor" diye konuştu. Yüreğir de bütün mahallelere girildiğini, ilçe merkezinde 6 bin sokak bulunduğunu ve şu ana kadar 3 bin 520 sokakta yol çalışması yapıldığını söyleyen Çelikcan, 2014 yılına kadar girilmedik sokak bırakmayacaklarını vurguladı.
(SZP-AKL-Y)

28.01.2013 14:36:07 TSI

Editör: Wan Haber