Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür Spor ve Turizm Derneği yeni yönetimini makamında kabul etti. Dernek yeni yönetimine görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür Spor ve Turizm Derneği yeni dönem Başkanlığı'na seçilen Mustafa Uyumaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti. Dernek yönetimi, Başkan Ergün'e çiçek takdim etti. Dernek Başkanı Uyumaz ve yönetimine görevlerinde başarılar dileyen Başkan Ergün, "Hayırlı olsun. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.
Derneğin çalışmaları ve geçmişi hakkında bilgiler veren Uyumaz da, sosyal, kültürel ve sportif alanda çalışmalar yürüttüklerini ve derneklerini daha aktif hale getirdiklerini söyledi. Ziyarette Manisa Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Hemşeri Dernekleri Festivali'nin de değerlendirilmesi yapıldı. Uyumaz, festivalin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutlarken; Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, katılımları nedeniyle teşekkür etti.
(YB-ERG-Y)

20.12.2012 15:23:16 TSI

Editör: Wan Haber