İzmir'de pazardan alınan bir yumurtanın üzerinde Arapça 'Allah' yazısı görenleri şaşırttı. Yumurtayı inceleyen din görevlileri durumu, 'Allah'ın bir lütfu' olarak yorumladı.
İzmir'in Torbalı ilçesi Ayarncılar semtinde ikamet eden Yalcı ailesi pazardan koli halinde satın aldıkları yumurtalardan birinde üzerinde arapça 'Allah' yazısının şaşkınlığını yaşıyor. Yumurtaya baktığında 'Allah' yazısı ile karşılaştığını belirten Harun Yalcı; " Pazar ihtiyaçlarını almak için pazara gittim.Aldıklarımın arasında da bir kolu yumurta vardı. Eve geldikten sonra yumurtaları dolaba yerleştirirken bir tanesinin üzerinde arapça olarak 'Allah' yazısını fark ettim. Önce eşime gösterdim. Yumurtanın üzerindeki kabartma yazıyı ilk gördüğümüzde hayretler içerisinde kaldık. Daha sonra yumurtayı saklayıp iyi bir yerde muhafaza etmeye karar verdik.Böyle bir durumla karşılaşmak ayrıca bizi mutlu etti" diye konuştu.
'DİN GÖREVLİLERİNE YORUMLATTIM'
Şaşkınlık ve mutluluğu birarada yaşadığını aktaran Yalcı; " Yaşadığım duyguyu cümlelerle anlatamam. Bu yumurtada gördüklerimden emin olmak için din görevlilerince incelettirdim ve Arapça "Allah" yazısı tespit edildi. Yumurtayı inceleyen din görevlileri 'Allah'ın bir lütfu' dediler ve çok şaşırdım. Yumurtayı ters çevirdiğinde Arapça olarak Allah yazıyor. Ben bu yumurtayı yemek istemiyorum, elimden geldiğince saklayacağım. Bu yaşıma kadar böyle bir şeyle karşılaşmadım" dedi.
(HK)

23.12.2012 13:22:18 TSI

Editör: Wan Haber