Kepez Belediyesi doğalgaz boru hatlarının döşenmesi ve ASAT'ın alt yapı çalışmalarını tamamlamasının ardından Yükseliş Mahallesi'ndeki yolların asfalt ve kaldırımını yenileyecek.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaret ettiği Yükseliş Mahalle Muhtarı Memduh Aydıncan ile bölgeye yapılacak olan hizmetleri konuştu.Yaptıkları tadilat çalışmasıyla, bölgedeki Adnan Menderes Parkı'nı ismine yaraşır hale getirdiklerini anlatan Başkan Tütüncü, mahalleye içerisinde futbol sahasının da olduğu yeni bir park kazandırdıklarını belirtti. Mahalledeki caminin ve okulun çevre düzenlemeleriyle yakından ilgilendiklerini kaydeden Başkan Hakan Tütüncü, bölgedeki temel belediyecilik hizmetlerinin artarak devam edeceğini vurguladı.
Başkan Tütüncü, doğalgaz boru hatlarının döşenmesi, evsel bağlantıların yapılması ve ASAT'ın alt yapı çalışmalarını bitirmesinin ardından, mahalledeki yolların asfaltını ve kaldırımını yenileyeceklerini açıkladı. Alt yapı çalışmalarının Mayıs ayında bitirilmesinin planlandığını kaydeden Başkan Tütüncü, Temmuz ayında ise asfalt ve kaldırım çalışmasını başlatmayı planladıklarını ifade etti.
(SK-Y)

26.01.2013 14:09:33 TSI

Editör: Wan Haber