Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ'da yoğun bir hafta geçirdi.
Yüceer, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç ile beraber CHP Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığının düzenlediği kahvaltıda Bahçelievler TOKİ sakinleri ile buluştu. Yüceer, daha sonra Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, İlçe Başkanı Ali Osman Yaşar, ilçe yönetimi ve İl Genel Meclisi üyeleri ile beraber Sefaalan, Güngörmez, Küçükyoncalı köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.Şarköy İlçe Örgütü'nün düzenlediği İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'na katılan Yüceer, yerel seçime hazırlık çalışmaları ile Büyükşehir Yasası hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Kanunu CHP'nin geçtiğimiz günlerde yasayı Anayasa Mahkemesi'ne taşıdığını hatırlatan Yüceer, referandum bile öngörülmeden geçirilen söz konusu yasa ile birlikte yerel yönetimlerin ortadan kaldırılmak istendiğini kaydetti.
"CHP'Lİ BELEDİYELERE BASKILAR YOĞUNLAŞTI"
Son günlerde CHP'li belediyelere baskıların yoğunlaştığını dile getiren Yüceer,
"Önce Eskişehir, daha sonra da Antalya. Olur olmaz sebeplerle, sudan bahanelerle, baskınlar yapılıyor. Belediyelerimize gözdağı verilerek vatandaşın gözünde itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor. Oynanan bu kirli oyunun herkes farkında. Bizim alnımız ak, başımız dik. Hesap veremeyeceğimiz hiçbir konu yok' dedi.
"HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI"
Parti içinde görev alan herkesin elini taşın altına sokacağına ve üzerine düşeni yapacağına yürekten inanıyorum. Yarın seçim olacakmış gibi yurttaşlarla sokakta, caddede, kahvede, manavda, kasapta her yerde diyalog halinde olmalıyız. Onlara CHP politikalarını yorulmadan, bıkmadan, defalarca anlatmalı; tek tek bütün kapıları çalmalı, her eve girmeli, sıkılmadık el bırakmamalı, toplumun her kesimi ile irtibat kurmalıyız" dedi.

11.02.2013 17:22:50 TSI

Editör: Wan Haber