Ulusal Kalıpçılar Birliği (UKUB) Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Özoğlu, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) meclis toplantısına katılarak Kalıpçılar Vadisi hakkında bilgi verdi.
UKUB Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Özoğlu, Yalova'nın en önemli gündem maddesi durumundaki Kalıpçılar Vadisi ile ilgili YTSO üyelerine bilgi verdi. YTSO meclis toplantısına katılan Özoğlu, "Kalıpçılar Vadisi projesi yatırım rakamlarına bakıldığında çok büyük bir proje. 70 firma burada yatırım yapacak. Bu yatırım beraberinde ciddi bir istihdamı da getirecek. Biz Yalova'yı ve burada yapacağımız yatırımı önemsiyoruz" dedi.
YTSO Meclis Başkanı Mehmet Gürel de UKUB tarafından yapılacak Kalıpçılar Vadisi'nin Yalova'ya çok ciddi getiri sağlayacağına inandıklarını dile getirerek, "Bu proje Yalova'nın değerlerine saygılı bir proje. Çevreyi ve şehir estetiğini bozmayacak bir proje. Ayrıca bu proje ile ortaya çıkacak istihdam imkanı da göz ardı edilemeyecek kadar büyük" diye konuştu.
Ardından meclis üyelerinin yapmış olduğu değerlendirmede, projeyi desteklemek için yüzde 6 hisse oranında YTSO'nun proje ortağı olması oy birliği ile kararlaştırıldı.
(SÇ-MŞ)

14.02.2013 11:05:26 TSI

Editör: Wan Haber