Ege Bölgesindeki illerden gelip Yozgat'ta yaşayan ve birçoğu kamu kurum ve özel şirketlerde üst düzey yöneticilik yapan vatandaşlar, tanışıp kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.
Manisa, Denizli, İzmir, Uşak, Aydın, Kütahya, Afyon başta olmak üzere Ege Bölgesi illerinde doğan ancak işleri gereği Yozgat'ta bulunan hemşehrilerin yemekli tanışma gecesine Ağır Ceza Reisi Yıldırım Şafak ve eşi, TKDK İl Koordinatörü Veli Büke, Yenigün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Evren Kurban, öğretmenler, emniyet mensupları ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarda görev yapan memurlar katıldı. Birbirleriyle tanıştıktan sonra kısa zamanda oldukça sıcak sohbetler yapan Egeliler, organizasyonu yapan Öğretmen İlhami Ayhan, Davut Metin, polis memuru Hasan Dikmen ve Çocuk Şube Müdürü Mustafa Taç'a teşekkür ettiler.
Gülaylar İlköğretim Okulu İngilizce Öğretmeni Davut Murat, Egelilerin hepsini bir arada görmenin kendileri için gerçekten büyük bir mutluluk olduğunu belirterek, "Bizde bu organizasyonun bir parçası olarak bu manzarayı gördüğümüz için hem çok mutlu olduk hem de gurur duyduk. Aslında söyleyecek çok bir şey yok. Biz Yozgat'taki Egeliler olarak istedik ki tek tek olmasa da böyle farklı farklı eğlenceler yaparak her toplantıda üçer beşer kişi tanıyıp kendimizi daha sosyal hale getirebiliriz. Elimizden geldiği kadar size böyle bir program sunmaya çalıştık. Eğer kusurumuz varsa da inşallah affedersiniz" dedi.
Ağır Ceza Reisi Yıldırım Şafak ise "Uşaklıyım Uşaklı olan eşimle birlikte buradayız. İçinizde başka Uşaklı var mı bilmiyorum ama hepiniz Egelisiniz hepiniz hoş geldiniz. Bu tür organizasyonlar birlikteliğe vesile olacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Veli Büke'nin konuşmasının ardından bol bol sohbet eden, birbirlerini tanımaya çalışan Egeliler, bölgenin en beğenilen oyunlarından biri olan Zeybek'i de oynamayı ihmal etmedi.
(ÖE-ZB)

31.12.2012 17:27:38 TSI

Editör: Wan Haber