Yozgat'ta hayatı olumsuz etkileyen karın tadını çocuklar ve gençler çıkarıyor. Çamlık Milli Parkı'nda bir araya gelen üniversite öğrencileri, kar üzerinde piknik yaptı.
Bütün Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı Yozgat'ta da etkisini sürdürüyor. Yozgat genelinde kar yağışı aralıklarla devam ederken, karın tadını en çok çocuklar ve gençler çıkarıyor.
Yozgat Bozok Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri, Çamlık Milli Parkı'na çıkarak kar üzerinde piknik yaptı. Üniversite öğrencileri, havanın soğuk olmasına rağmen Çamlık Milli Parkı'na çıktıklarını belirterek, "Kar üstünde piknik yapıyoruz. Üşüyorum ama çok güzel oluyor" dedi.
Antalyalı olduğunu belirten bir öğrenci ise, "Yozgat'ta çok güzel kar yağdı, biz de arkadaşlarımızla birlikte kar üzerinde piknik yapıp eğleniyoruz. Çamlık'ta gölet buz tutmuş. Çok güzel manzara var" dedi.
İlköğretim okulu öğrencileri ise okul bahçesinde öğretmenleriyle birlikte kar topu oynayarak eğlendi. Öğretmenler, kendilerini kar topu yağmuruna tutan öğrencilerle oynamanın çok güzel olduğunu söyledi.
Yozgat'ta gece hava sıcaklığı sıfırın altına düşerken, Çamlık Milli Parkı girişinde bulunan göletin yüzeyi buz tuttu.
(ÖE-AÖ-GS-Y)

08.01.2013 14:05:14 TSI

Editör: Wan Haber