Türkiye'nin en soğuk şehirlerinden birisi olan Yozgat'ta ocak ayı içerisinde güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar Çamlık Milli Parkına piknik yapmaya gitti.
Türkiye'nin ilk milli parkı olan Yozgat Çamlık Milli Parkı Ocak ayı içerisinde piknik yapan vatandaşlarla doldu. Soğuk ve kar yağışlı günlerinden ardından hava sıcaklığının biraz yükselmesi ve güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte vatandaşlar pak ve bahçeleri doldurdu. Balıkesir Gönen'den Yozgat'taki çocukların ve torunlarını ziyarete gelen Basri Emir isimli vatandaş, Balıkesir'in Yozgat'a göre çok sıcak olduğunu belirterek, "Yozgat'ta ta bugün hava çok güzel olduğu için çocuklar ve torunlarla birlikte Çamlık Milli Parkı'na piknik yapmaya çıktık. Hava güzel, bizim için güzel bir hafta sonu oldu" dedi. Ankara'dan ailesini ziyarete gelen Hakan Koldemir ise "Ankara'dan anne ve babamızı ziyarete geldik. Havanın da güzel olduğunu görünce birlikte pikniğe çıktık. Yozgat'ta ocak ayı içerisinde böyle bir havayı görmek zor. Bugün güneşli havayı görünce pikniğe çıktık güzel bir gün oldu. Yozgat'ta yaşayan herkesin bu güzel günü değerlendirmesini isterim" diye konuştu.
Çamlık milli parkına çıkan vatandaşların bir çoğu da çocuklarını parkta oynatıp, salıncaklarda sallarken, bazıları da güzel manzarada fotoğraf çekindi.
(ÖE-AÖ-Y)

03.02.2013 14:55:44 TSI

Editör: Wan Haber