Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Dr.Tuncay Öztürk, bütün ilçeleri modern hastaneler ile donatmak için çaba sarf ettiklerini söyledi.
Yozgat'ın Akdağmadeni, Boğazlıyan, Sarıkaya ilçelerinde hastane inşatının başladığını ve devam ettiğini belirterek, "Yine Sarayken, Çekerek ilçelerimizde de hastane inşaatı ile ilgili çalışmalarımız var. Şefaatli ilçesinde ise hastane için yer araştırmalarımız sürüyor" dedi.
Sorgun'a 250 yataklı bir hastane yapılacağını dile getiren Öztürk, " Sorgun ilçemize yapılacak olan hastanenin projesi tamamlandı. TOKİ'ye verildi ve proje üzerinde son çalışmalar yapılıyor. Proje yapıldıktan sonra ihaleye çıkılacak" diye konuştu.
Daha önce kamu-özel ortaklığı ile Yozgat Merkeze yapılacak olan 400 yataklı hastane ihalesinin iptal edilmesinden sonra çalışmaların başladığını ifade eden Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Tuncay Öztürk, "Teknik elamanlar gelerek arsa üzerinde inceleme yaptı. Yozgat merkeze yapılacak olan 400 yataklı hastanemizin projesi hazır ve bu hastane Yozgat'a yapılacak" diye konuştu
(ÖE-AÖ-Y)

30.01.2013 17:25:28 TSI

Editör: Wan Haber