Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetimi, Bölgesel Amatör Ligi 6.grupta mücadele eden Sorgun Belediyesporlu futbolcuları ve teknik heyeti ziyaret ederek baklava ikramında bulundu.
Hafta sonu oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçı öncesi Sorgun İlçe Stadyumuna gelerek, takıma moral ziyaretinde bulunan Yozgat ASKF Yönetimi, Teknik Direktör Feridun Dündar'dan antrenman bitimi sonrasında futbolculara baklava ikram etti. Yozgat ASKF Başkanı Hakan Bektaş, sezon başından Yimpaş Yozgatspor'un ve Sorgun Belediyespor'un liglere çok iyi bir başlangıç yaptığını belirterek "Yimpaş Yozgatspor olsun Sorgun Belediyespor takımı olsun her ikisi de bizi ve Yozgat temsil ediyor. Sezon başında her iki takımımızda liglere çok iyi başlamıştı. Özellikle Sorgun Belediyespor ligin ilk yarısını 3.sırada bitirerek iyi bir grafik çizmişti. Ancak ikinci yarıda aldığı üst üste yenilgilerle biranda alt sıralara kadar geriledi. Yozgat olsun Sorgun olsun bugün bizlerin birlik ve beraberliğimizi göstereceğimiz günlerdir. Sorgun hafta sonu çok önemli aynı zamanda zor bir karşılaşmaya ev sahipliği yapacak. Bizlerde Sorgun'un yanında olduğumuz göstermek amacıyla bugün futbolculara ve teknik heyete moral vermek amacıyla böyle bir ziyarette bulunduk. İnşallah hafta sonu bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak tekrar bir yükselişe geçerler" dedi.
Sorgun Belediyespor Teknik Direktörü Feridun Dündar'da, Yozgat ASKF Başkanı ve Yönetiminin yaptığı ziyaretten memnun olduğunu belirterek, "Pazar günü kendi evimizde zor bir karşılaşmaya çıkacağız. Şuanda takım içinde Okan, Kamil dışında bir eksiğimiz bulunmuyor. Zonguldak Kömürspor maçına en iyi şekilde hazırlanıp bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi.
(ÖE-AÖ-Y)

14.02.2013 17:35:55 TSI

Editör: Wan Haber