Türkiye Tekerlekli Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü'nün 8. haftada oynayacağı Bornova Barışgücü maçı iptal oldu. Hafta sonunda oynanması beklenen mücadelenin İzmir ekibinde yer alan 4 sporcunun Açık Öğretim Lisesi sınavlarına girecek olmasından dolayı iptal edildiği öğrenildi.
20 Ocak Pazar günü Yalova Atatürk Spor Salonu'nda Ortopedikler Spor Kulübü ile Bornova Barışgücü arasında oynanacak mücadele, rakip takımın mazereti dolayısıyla Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından iptal edilirken, müsabaka federasyonun belirleyeceği tarihte oynanacak.
Bornova Barışgücü maçının iptal olmasının kendilerine yaradığını belirten Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, "Bornova Barışgücü ile hafta sonunda oynayacağımız müsabaka rakibin 4 oyuncusunun Açık Öğretim Lisesi imtihanlarına girecek olmasından dolayı iptal oldu. Bu durum aslında bize yaradı. Geçtiğimiz hafta sonunda Beşiktaş ile zorlu bir maç oynadık. 8. haftadaki maçımızın iptal olmasıyla oyuncularımız dinlenme fırsatı bulacak. İlk yarının son haftasında Kıbrıs'da KKTC Turkcell ile oynayacağımız müsabakaya hazır vaziyette gideceğiz. Bu bir haftalık süreyi en iyi şekilde değerlendireceğiz" dedi.
(EB-MŞ)

16.01.2013 13:30:53 TSI

Editör: Wan Haber