Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Şehit babası, Mehmet Parlak ve Hilmi Tunca ile birlikte AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'ı ziyaret etti.
Sivas'ın Zara İlçesinde 19 Temmuz 1994 yılında Şehit olan Fikret Parlak'ın Babası, İzmir TGG Kartal emrinde iken 9 Mayıs 2005 yılında şehit düşen Tuncay Tunca'nın babası Hilmi Tunca ile mecliste Milletvekili Özcan Ulupınar'ı ziyaret ederek Şehitler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Yorulmaz şehit ailelerinin sorunları hakkında bilgi verdi. Ayrıca son yapılan düzenlemeler için milletvekiline ve yetkililere teşekkür eden Başkan Yorulmaz, bu düzenlemelerin şehit aileleri için çok önemli olduğunu belirtti.
Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ulupınar ise '' Şehit ailelerinin sorunları için hükümet olarak çalışmalarımız devam ediyor. Bilindiği üzere yakın zamanda şehit ailelerine ikinci bir iş hakkı daha verildi. Başkanımızın bize ilettiği diğer sorunların da takipçisi olacağız" dedi.
(FE-SA)

15.02.2013 15:59:43 TSI

Editör: Wan Haber