Van Basınının usta isimlerinden  Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı ve İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Mehmet Emin Toker  tayininin Eskişehir’e çıkmasından dolayı Van’a veda ediyor.

 

Mehmet Emin Toker uzun yıllardır Van’da görev yapıyordu. Van’da bir çok gazetecinin yetişmesinde rol oynamış, deprem boyunca zor şartlarda ve kıt imkânlarla görev yaparak Van’ın sesinin Dünyaya duyurulmasında büyük payı olan bir isimdi.
 

İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Mehmet Emin Toker'in veda mesajı

 

Değerli meslektaşlarım;

Van’daki meslek hayatımı, Eskişehir’e tayin edilmem sebebi ile yakın bir zamanda tamamlayacağım. Yaklaşık 25 yıllık gazetecilik hayatım boyunca çok sayıda değerli dost, arkadaş ve meslektaşla tanışma, çalışma mutluluğunu yaşadım. Sizleri tanımaktan son derece mutluluk duydum. İnsanlara kötülük yapmamak çabama rağmen elbette her insan gibi sizlere karşı kusur, kabahat ve hatalarım elbette olmuştur. Bütün bu olumsuzluklardan dolayı herkesten, özellikle sizlerden özür ve af diliyorum. Lütfen beni bağışlayınız. Haklarınızı helal etmenizi, beni hayırla yâd etmenizi temenni ve istirham ediyorum. Şahsımla ilgili maddi bir hakkınız varsa lütfedip bildirirseniz çok memnun olurum.

 

Ay sonuna kadar Van’da kalacağım için, şahsen görüşememe ihtimaline karşı bu veda mailini yazma gereğini duydum. Memleketimizden tamamen kopma imkanımız olmayacağı için umarım ileride yeniden görüşme şansı buluruz.

 

Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Mehmet Emin Toker

Editör: Wan Haber