'Kurtlar Vadisi Pusu' oyuncuları, dizideki 'The Alemdar' gerçeğini açıkladı.
 
Radyo İstanbul Ajansı'nda Hamit Eteevrans'ın bu haftaki konuğu, 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin oyuncuları Adnan Erdoğan (Deli Hüsnü), Erhan Ufak (Güllü) ve Levent Çiçek (İmdat) oldu.
 
Oyuncularının açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:
 
'Yoldan geçerken oyuncu olduk'
Vadi'nin kendisine çok şey kattığını belirten Erhan Ufak (Güllü), oyunculukla buluşma anını anlattı. Ufak, "Koşuyolu'nda Kenan Çoban (Abdülhey) ile Sinegraf Film'in önünden geçerken, sanıyoruz ki dikkat çekmişiz. Bizi çağırıp, 'dizide oynar mısınız' dediler. Biz de kabul ettik" dedi.
 
The Alemdar; Dizi içinde film
Dinleyicilerden gelen, 'The Alemdar' sorusuna cevap veren Ufak, dizideki 'The Alemdar' gerçeğini açıkladı. Ufak, "The Alemdar gerçeği, Güllü, Polat abisinin öldüğünü biliyor. Yaşadığını bilmediği için anısını yaşatmak için 'The Alemdar' adlı bir film yapacak. Dizinin içinde biz bir sinema senaryosu hazırlayıp, bunu vizyona sokacağız. Eğlenceli bir çalışma olacak" şeklinde konuştu.
 
Metrobüse biniyorum
Kurtlar Vadisi'nin 11 yıldır büyük bir beğeni kitlesiyle sürdüğünü anlatan Erdoğan, oyunculuğa 1990'lı yıllarda başladığını söyledi. Erdoğan, oyuncuların halktan kopuk yaşamaması gerektiğine dikkat çekti. Erdoğan, "Yolda yürürken, 'deli hüsnüüüüü' diye bağırıyorlar. Zaman zaman toplu ulaşımı kullanıyorum. Metrobüs genellikle tercihim oluyor. Bu insanların hoşuna gidiyor" dedi.
 
"Silahı hiç sevmedim"
Levent Çiçek (İmdat) ise, diziye başladığı anlarda yaşadığı ilginç anısını paylaştı. İlk kez eline silah aldığı o anı anlatan Çiçek, "Silah tutmayı beceremezken bir anda elimde silah gördüm ve hiç de sevemedim silahı" diye konuştu.
Editör: Wan Haber