Şanlıurfa Belediyesi Belsan Şirketi, yolda kalan yolcu otobüslerinin de imdadına yetişiyor.
Belsan A.Ş.'nin yeni aldığı tam donanımlı yardım aracına, yolda kalan otobüs şoförleri 444 23 26 çağrı merkezini arayarak ulaşabiliyor. Yeni alınan yol yardım aracını tanıtan Başkan Fakıbaba, "Özelikle yolda arıza yapan araçlara artık yardım aracı gönderiyoruz. Belsan Şirketimiz böyle bir araç aldı. Tam donanımlı... Şoförlerimizin imdadına yetişiyoruz. Yol yardımı aracımızda tamirci arkadaşımız var, yedek parçalar var. Anında yolda kalan otobüse ulaşıyor ve gerekli yol yardımını yapıyoruz. Aynı ambulans gibi yolda kalan araçlarımızın sorunlarını çözüyoruz" dedi.
Belsan'ın yol yardım aracını tanıttıktan sonra, yeni otogardaki yazıhaneleri, firma yetkililerini ziyaret edip sorunlarını dileyen Fakıbaba, esnaftan yeni otogarla ilgili olumlu tepkiler aldı. Yeni yol yardımı aracından da çok memnun olduklarını dile getiren otogar esnafı, Fakıbaba'ya teşekkür etti.
Fakıbaba, yeni otogar için ise şunları söyledi: "Gerçekten örnek bir otogarımız var. Zaten ülkenin çeşitli kentlerinden belediyeler, otogarımızın yapısını, mimarisini; incelemeye, araştırmaya geliyor. Pırıl pırıl tertemiz. İnsanlar mutlu, esnaf mutlu. Bütün emeği geçen arkadaşlarımı yürekten kutluyorum."
(RÇ-SO-Y)

06.02.2013 16:32:28 TSI

Editör: Wan Haber