Çorum'un Kargı ilçesinde yola düşen taşlara çarparak kontrolden çıkan kamyonet Kızılırmak'a uçtu. Kazada kamyonette yolcu olarak bulunan bir kadın akıntıya kapılarak kayboldu.
Edinilen bilgilere göre, kaza, bu gece saat 01.30 sıralarında Karaköy yakınlarında meydana geldi. İstanbul'dan Samsun'a elektronik eşya taşıyan Şerafettin Çakmak (54) idaresindeki 54 K 3055 plakalı kamyonet, gece yola düşen taşlara çarptıktan sonra takla attı. Karşı şeride geçen kamyonet bariyerleri aştıktan sonra Kızılırmak'a uçtu. Kazada kamyonet sürücüsü Şerafettin Çakmak kırılan camdan dışarı çıkarak kurtulurken, kamyonette bulunan yengesi Ayşe Çakmak (62) akıntıya kapılarak kayboldu.
Kazanın ardından Çakmak, jandarma ve sağlık görevlilerini arayarak yardım istedi. Bunun üzerine bölgeye sağlık görevlileri Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Arama Kurtarma Ekipleri ile Osmancık Belediyesi İtfaiye ekipleri gönderildi. Arama kurtarma çalışmalarına Çorum Belediyesi dalgıç ekibi de katıldı.
Ekiplerin gece geç saatlerden şuana kadar yaptığı çalışmalar sonunda ırmağa düşen kamyonete ulaşılırken, akıntıya kapılan Ayşe Çakmak'a ulaşılamadı.
Arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları bölgede devam ediyor.
(EA-BÖ-AŞ-Y)

29.01.2013 16:21:07 TSI

Editör: Wan Haber