Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım çalışmalarına yenilerini ekliyor. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise yeni yol açma faaliyetlerinin özellikle Nazilli'nin ihtiyaç duyulan sokak, cadde ve mahallelerinde sürdürüldüğünü ve sürdürüleceğini belirtti.
Yıldıztepe Mahallesi 4 sokaktan, 1452 sokağa bağlanan 150 metre uzunluk, 8 metre genişliğinde 1457 sokak devamından, Ocaklı Köyü yoluna bağlanan 167 metre uzunluk, 8 metre genişliğinde 2 yeni yol açtı. İmarlı ve daha önceden ihalesi yapılmış olan bu bağlantı yollarının alt yapı çalışmaları olan kanalizasyon ve yağmurlama şebekeleri döşendi. Çalışmaların son hız sürdüğü projeli bağlantı yollarında toplam 2536 metrekarelik kilitli beton parke taşı döşemesi yapılacak. Öte yandan Zafer Mahallesi 'Kemer Evleri 2' önünde de yol yapım çalışmalarına başlandı. 'Kemer Evleri' 2 sokak ile 2/1 sokak arasında 245 metre uzunluk, 15 metre genişliğinde açılan yolunda yapım çalışmalarına başlandı. İmarlı ve daha önce projesi ve ihalesi yapılan bu yolun altyapı çalışmaları olan yağmurlama ve kanalizasyon şebekelerinin döşenmesinden sonra 3675 metre karelik beton kilitli parke taşı ile kaplanacak. Yol çalışmaları bitiminde yeni yol 1703 sokak olarak numaralandırılacak.
Yeni yol açma faaliyetlerinin özellikle Nazilli'nin ihtiyaç duyulan sokak, cadde ve mahallelerinde sürdürüldüğünü ve sürdürüleceğini belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Nazilli'nin çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Bizler için en küçük ayrıntının bile halkın refahını sağlama noktasında büyük önemi var. Hizmetlerimizi bu anlayışla yapıyor, Nazilli'nin eksiklerini gidermeye hızla devam ediyoruz" dedi.
(ÜÖ-İK)

06.02.2013 11:51:26 TSI

Editör: Wan Haber