Adana'nın İmamoğlu ilçesinde yol ve kaldırımlara kavuşan Fatih Mahallesi sakinleri Belediye Başkanı Kadir Altunköse'ye çiğ köfte ikram etti.
Fatih Mahallesi sakinleri, Muhtar Murat Zararsız ve Satılmış ailesi aracılığıyla yollarını ve kaldırımlarını yapan Belediye Başkanı Altunköse'yi mahalleye davet etti. Altunköse ve belediye bürokratlarını mahalle girişinde bin kişiyle davul zurnayla karşılayan mahalle sakinleri, konuklarına çiğ köfte ikram etti.
Başkan Altunköse, mahalle halkının davranışının kendisini çok duygulandırdığını ifade ederek, "Biz idareciler her zaman yapamadığımız hizmetler nedeniyle sorgulanırız. Ama bugün sizler bir ilke imza atarak, hizmetlerimize teşekkür ediyorsunuz. Sezar'ın hakkını Sezar'a veriyorsunuz. Allah sizden razı olsun" dedi.
Cumhuriyet, Adalet, Tuna ve Fatih mahallelerinde belediyenin çalışmalarına devam ettiğini belirten Altunköse, Fatih mahallesindeki tüm sokaklarda yol ve kaldırım çalışmalarını yaza kadar bitirme sözü verdi.
Altunköse, hizmette hiç bir zaman ayrımcı olmadığını, İmamoğlu'nun her tarafına eşit şekilde hizmet götürmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
(ADN-Y)

11.02.2013 14:58:54 TSI

Editör: Wan Haber