Adana'da yol ortasında yerde yatan yavru kediyi gören vatandaş, hayvanı kurtarmak için trafiği durdurarak insanlık dersi verdi.
Olay, Adana'nın en işlek noktalarından biri olan Turhan Cemal Beriker Bulvarı üzerindeki Celal Bayar köprülü kavşağının yan yolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yol ortasında hareketsiz halde yatan yavru kedi, sürücülere zor anlar yaşattı. Sürücülerin korna çalmasına rağmen yerinden kıpırdamayan kedi, bir süre şoförlerin durmaması nedeniyle araçların altında kalma tehlikesi geçirdi. Ancak daha sonra bir vatandaş, kedinin yaralı olduğunu düşünerek trafiği durdurup aracından inerek kediyi almak istedi. Vatandaş kediyi tam almak üzereyken hayvan birden ayağa kalkarak yol ortasından kaçıp gitti. Bu arada bir kamyonetin ise durmayarak yola devam etmesi dikkat çekti.
Vatandaşın yol ortasındaki kedinin ezilmemesi için trafiği durdurması ve onu kurtarmak istemesi, İzmir'de yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı kadına çarptıktan sonra traktöründen inmeyen şahsın rahatlığı ile tezat bir görüntü oluşturdu.
(FKE-OK-Y)

06.12.2012 13:07:42 TSI

Editör: Wan Haber