Bodrumda akılları zorlayacak bir olay meydana geldi. Tabiri caizse kamyonetin tekeri yer yarıldı yerin içine girdi. Seyir halindeki kamyonet bir anda yolun yarılmasıyla birlikte yerin altına girdi. Görenleri hayrete bırakacak olay üç kuyularda meydana geldi. 

Bodrum'da çökme sonucu oluşan çukura düşen kamyonet, vinç yardımıyla kurtarıldı. Neye uğradığını şaşıran kamyonet şoförü kazayı ucuz atlattı. Talip Arslan'ın kullandığı 48 VM 242 plakalı kamyonet, Üç Kuyular Caddesi'nden Artemis Caddesi'ne çıkmaya çalıştığı sırada karşı yönden gelen araca yol vermek için durdu. Bu sırada kamyonet, yolun bir anda çökmesi sonucu oluşan çukura düştü. Sol ön lastiği çukura gömülen kamyonet, hareket edemez duruma geldi. Arslan'ın haber  vermesi üzerine gelen belediye ekipleri, vinç yardımıyla kamyoneti bulunduğu yerden çıkardı.

yer yarıldı kamyonet içine girdi

Bir süre trafiğe kapalı kalan yol, çöken kısmın tamir edilmesinin ardından yeniden trafiğe açıldı.   Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, karşıdan geçen araca yol vermek için beklediği sırada bir anda çukura düştüğünü söyledi.  Kazayı ucuz atlattıklarını ifade eden Arslan, "Yol bir anda çöktü. Nasıl olduğunu anlayamadım" dedi.

 

Editör: Wan Haber