Odunpazarı Belediyesinin gerçekleştirdiği düzenlemelerle Türkiye'nin en modern donanıma sahip kültür merkezlerinden biri haline gelen ve Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezinin hazırladığı programlarla Eskişehirlilerin vazgeçilmezleri arasında yer alan Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi sadece Aralık ayında 7 bin iki yüz kişiyi ağırladı.
Tiyatrodan müziğe, mehter ve dans gösterilerinden konferans ve panellere kadar Eskişehirlilere sanat dolu bir yıl sunan YKSM, 2012 yılı içerisinde 51 bin sanatseveri ağırlayarak önemli bir başarıya imza atarak, Eskişehir halkından aldığı destekle muhteşem programlar hazırladı.
Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi Tiyatro, Türk Halk, Türk Sanat, Tarihi Türk Müziği ve Mehter Topluluklarının yanı sıra birbirinden değerli şair, yazar ve müzisyenlerin yer alacağı etkinliklerle Eskişehirlileri ağırlayacak olan merkez, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da kentin kültür ve sanat hayatına renk katmaya devam edecek.
YKSM'nin gördüğü büyük ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren ve 2013 yılının da YKSM'yılı olacağını vurgulayan Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Sanata hizmet, sanatçıya destek sloganı ile göreve geldiğimiz günden bugüne sanatımızın ve sanatçılarımızın yanında olduk. Bundan sonra da kültürel belediyecilik çalışmaları ile sanata ve sanatçıya destek vermeye devam edeceğiz" dedi.
(HÖ)

05.01.2013 18:12:18 TSI

Editör: Wan Haber