Elbistan Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi Müdürü Nuh Yılmaz, Belediye Başkanı Durmuş Küçük'ü ziyaret ederek, katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Kent Konseyi'nde Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük'e teşekkür ziyaretinde bulunan Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi Müdürü Nuh Yılmaz, "Belediyemizin bugüne kadar kurumumuza çok ciddi destekleri oldu. Bundan sonrada bu desteklerini bekliyoruz. Belediye Başkanımıza teşekkür etmek için buradayız" diye konuştu.
Yılmaz, "Kurum olarak biz toplum temelli infaz sistemini geliştiriyoruz. Diğer kurumların desteği, insanların topluma yeniden kazandırılması açısından önemlidir. Yeni çıkan hükümlülerin iş bulmalarında, meslek edinmelerinde, diğer sosyal yardımlar konusunda belediyemizin bugüne kadar yapmış olduğu destek ve yardımlar için teşekkür ediyor, bundan sonrada desteklerini bekliyoruz" dedi.
Belediye Başkanı Durmuş Küçük ise, "Bugün bize teşekkür için gelen Kurum Müdürümüze bu nazik ziyaretinden dolayı bizlerde teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada elimizden geldiğince yardımlarımız devam edecektir" diye konuştu.
(OZR-Y)

08.02.2013 16:02:01 TSI

Editör: Wan Haber