EURO 2016 D Grubu son maçında Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yenen ay yıldızlılarımızda Burak Yılmaz maçın adamı seçildi.Maçtaki ilk golü atan Burak, karşılaşmanın ardından verdiği röportajda "Bugün sadece kazanmak yetmiyordu bize, hala da yetmiyor. Oyun içinde her şey istediğimiz gibi gitti. Rakibin açılacağını biliyorduk. Düşündüğümüz gibi oldu. Değerlendirebilsek farklı da bitebilirdi" dedi.

Yaşanan olaylarla ilgili konuşan Burak Yılmaz, "Çok da üzgünüz ve kırgınız bazı şeylere. Sürekli bir şeyler yazılıp çiziliyor ancak hiç bizim hissettiklerimiz nedir diye sorulmuyor. Acaba olaylar böyle midir diye kimse sormuyor. Çok kırgınız ama arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum. Sloganımıza uygun gidiyoruz. Zoru seviyoruz" ifadelerini kullandı.

Burak sözlerini şöyle tamamladı; "Herkes çok inandı. Taraftara da teşekkür ederiz. Bugünkü taraftar yenilsek de bizi yüreğine basacaktı onu hissettirdiler. Yarınki maçlar istediğimiz gibi biter ve üst tura çıkarız. Biraz sevelim birbirimizi. İnanalım değer verelim. Sadece mağlubiyet galibiyet olarak bakmayalım. Şansal ağabeyin bile kafasında soru işaretleri oluyorsa oturup düşünmeliyiz. İnşallah devamı gelir."

Editör: Wan Haber