Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü imzalı '11.Yılın Yıldızları Ödül Töreni' için geri sayım başladı.
Yıldız Teknik üniversitesi İşletme Kulübü tarafından 11'ncisi düzenlenecek olan 'Yılın Yıldızları Ödül Töreni' 10 Ocak Perşembe günü saat 20:00'da yeni evi Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. Önceki yıllarda 300 kişilik Beşiktaş Kampüsü Oditoryum Salonu'nda gerçekleşen törene, bu sene bin kişilik Kongre Merkezi ev sahipliği yapacak.
Basının yoğun ilgi gösterdiği ödül töreni, bu sene de önceki yıllarda olduğu gibi öğrencilerle, öğrencilerin ilgi duyduğu büyük isimleri bir araya getirmeyi hedefliyor. Türkiye'nin 'En Prestijli Öğrenci Ödül Töreni' ünvanını elinde bulunduran Yılın Yıldızları Ödül Töreni, 5 bin Yıldızlının oylarıyla seçilen 'Türkiye'nin En İyileri'ni ağırlayacak. Daha önceki senelerde gerçekleşmeyen "Öğrenci Kokteyli"ne bu görkemli geceye davetiye kazanan 300 Yıldızlı ve toplamda 500 davetli katılabilecek.
Ayrıca gecenin sahne arkasında çok büyük bir teknik ekip, profesyonel sahne ekibi, donanımlı güvenlik personeli, salon ve tesis planına hakim hosting görevlileri yer alacak. Ilk yardım, vestiyer, 200 araç kapasiteli açık otopark ve kesintisiz hizmet veren kablosuz internet ağı da misafirlerin hizmetine sunulacak.
Geri sayımın aylar öncesinden başladığı ve tamamen öğrenci emeği ile gerçekleşen davette ödül alan isimlerin yan sıra Bakanlar, Belediye Başkanları gibi devlet büyükleri de yer alacak. Ayrıca davetiye kazanamayan öğrenciler için salon dışında barkovizyon ile ödül töreni canlı yayınlanacak.
(ET-ÖK-Y)

31.12.2012 13:40:01 TSI

Editör: Wan Haber