TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği, Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenecek olan Çukurova 6. Kitap Fuarı, 15-20 Ocak 2013 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açmaya hazırlanıyor.
205 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenen Çukurova 6. Kitap Fuarı kapsamında panel, söyleşi, şiir dinletilerinden oluşan 60 ayrı etkinlik gerçekleştirilirken 300 yazar da imza günlerinde kitapseverlerle buluşacak. Aralarında Ahmet Telli, Can Dündar, Behçet Çelik, Canan Tan, Gülten Dayıoğlu, Nasuh Mahruki, Mine Soysal, Oya Baydar, Onur Öymen, Semih Gümüş ve pek çok ünlü şair, yazar ve bilim insanının bulunduğu konuklar, 6 gün süresince okurlarla bir araya gelecek.
"KAPAKLAR ORMANI" ÇOCUK VE GENÇLİK KİTAPLARI KAPAKLARI SERGİSİ
Öte yandan Türkiye Yayıncılar Birliği ve TÜYAP tarafından düzenlenen "Kapaklar Ormanı Çocuk ve Gençlik Kitapları Kapakları Sergisi"nde, 40'ın üstünde çocuk ve gençlik yayınevinin öne çıkan kitap kapaklarından yapılan bir seçki, ilginç bir tasarımla kitapseverlerle buluşacak. Sadık Karamustafa küratörlüğünde hazırlanan sergi fuar süresince gezilebilecek.
Çukurova 6. Kitap Fuarı, TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Çukurova Eğitim Fuarı ile eş zamanlı olarak 15-20 Ocak 2013 tarihleri arasında 10.30-20.30, ücretsiz ziyaret edilebilecek.
(AKL-Y)

12.01.2013 11:35:05 TSI

Editör: Wan Haber