Muğla'nın Marmaris ilçesinde bağlı Armutalan Belde Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, ulusal olarak yayınlanan Meclis Dergisi tarafından "Yılın Belediye Başkanı" seçildi.
Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, ulusal olarak yayınlanan Meclis Dergisi tarafından elektronik postalar, mektup ve anketlerle "Yılın Belediye Başkanı" seçildi. Meclis Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Murat Polat tarafından gönderilen mektupta, Muhammet Ünlü'nün şeffaf ve açık yönetimiyle, belediyecilikte göstermiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı yılın belediye başkanı seçildiğini söyledi.
Meclis Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Murat Polat'ın Başkan Ünlü'nün yılın belediye başkanı olarak seçilmesi konusunda gönderdiği mektupta, "Siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberleri ile Türkiye'de gündem oluşturan Meclis Dergisi 10. yılında da Türkiye'ye hizmet edenleri ödüllendiriyor.Meclis Dergisi okurları, göndermiş oldukları elektronik postalar, mektup ve anketlerle Yılın Devlet Adamı, Siyasetçisini, Milletvekillerini, Bürokratlarını, Valilerini, Belediye Başkanlarını, İşadamlarını, Gazetecilerini, TV Muhabirlerini ve Sanatçılarını belirledi. Belediye, Merkezi Yönetim, Yerel Yönetim, Sivil Toplum ve Özel Sektör arasında dayanışma ve uzlaşmayı gözetmeniz, yerel düzeyde mahalleden başlayan bir katılım ortaklığını gerçekleştirmeniz, şeffaf ve açık yönetiminiz, belediyecilikte göstermiş olduğunuz başarılı çalışmalarınız nedeniyle 'Yılın Belediye Başkanı' seçildiniz" dedi.
Başkan Ünlü'ye ödülü 25 Ocak Cuma günü saat 14.30'da Ankara Sürmeli Otel'de yapacakları törende verilecek.
(BG-İK)

17.01.2013 15:17:50 TSI

Editör: Wan Haber