Yıldızlar Voleybol Şampiyonası'nda bayan ve erkek voleybol takımları okullar arası turnuvada şampiyon olarak Türkiye genelinde Gaziantep'i temsil etmek için yarışıyor.
Gaziantep'te düzenlenen okullar arası voleybol turnuvasına 60'ın üzerinde okul katıldı. Eleme usulü sistemde mücadele eden okullar şampiyon olup Türkiye Şampiyonası'nda Gaziantep'i temsil etmek için mücadele ediyor. Turnuvanın bugünkü karşılaşmasında Gaziantep Kolej Vakfı ile Ted Koleji karşılaştı.
Karşılaşma öncesi açıklama yapan Gaziantep Kolej Vakfı Okulu beden eğitimi öğretmeni Mehmet Altan, "Yıldız kızlar voleybol turnuvası, ortaokullar arasında 7 ve 8. sınıfların arasında yapılan turnuvadır. Yaklaşık 60 takım katıldı. Gaziantep il genelinde yapılan turnuvadır. İslahiye Nizip ilçeleri de katılmaktadır. Bu sene geçen yıllara göre çok farklı katılımlar var. İyi mücadele oluyor. Biz şuan Gaziantep Kolej Vakfı olarak grubumuzdan çıktık. Grup lideri kızlarımız ve erkekler takımımız gerçekten harika maçlar çıkarıyorlar. Gaziantep'e yakışır mücadeleler gerçekleşiyor. Bu yıldız kategorisin de alt yapıda Türkiye Voleybol Federasyonu alt yapısını oluşturmak için elimizden gelen her türlü çabayı sarf ediyoruz. Sporcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.
Gaziantep Kolej Vakfı öğrencileri bu maça çok iyi hazırlandıklarını, hak edenin kazanmasını dileyerek amaçlarının şampiyonluk olduğunu söylediler.
(FS-MEF-Y)

09.01.2013 15:57:13 TSI

Editör: Wan Haber