Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde boks kulübü kuruldu. Yıldızeli Birlikspor adı altında kurulan boks takımı çalışmalarına hemen başlarken geleceğin milli boksörleri burada yetiştirilecek.
Yıldızeli spor salonunda Antrenör İsmail Yasak tarafından haftada 3 gün öğrencilere boks sporu eğitimi verilirken kısa sürede kursa minik boksörler yoğun ilgi gösterdi.
Kurs hakkında bilgi veren Antrenör İsmail Yasak, ''11-12 yaş arası boks sporuna ilgi duyan sporcularımızla yaklaşık 3 aydır çalışmalarımıza başladık. Bu spor dalının kurulmasında ve faaliyet göstermesinde emeği geçen Kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan ve Halk Eğitim Merkezi yetkililerine teşekkür ediyorum. İlk olarak hedefimiz Sivas'taki müsabakalarda başarı sağlamak, ardından ise Türkiye çapında boy göstermeye çalışacağız. Bizim amacımız geleceğin milli boksörlerini yetiştirmek. Bu başarıya ulaşmak bizim için ve ilçemiz için büyük bir onur olacaktır. Emeği geçen herkese ve bu haber ile sesimizin duyulmasını sağlayan değerli basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
(AK-UY-ZB-Y)

04.02.2013 15:15:55 TSI

Editör: Wan Haber