Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde 5 yıl önce ayağı kesilen ve çöpten geçimin sağlayan Havva Yıldızbaş, her konuda kendilerine maddi manevi destekte bulunan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'a teşekkür etti.
Kozlu'da oturan ve çöpten topladıkları karton ve plastikleri satarak geçimlerini sağlayan Hasan-Havva Yıldızbaş çifti, kendilerine destekte bulunan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'a teşekkür ettiler.
Yaklaşık beş yıl önce sağ bacağı kesilen Havva Yıldızbaş, "Ameliyatımdan hastane masraflarına kadar tüm masrafları karşılayan, ameliyat sonrası tekerlekli sandalye veren, Kozlu Belediye Başkanımız Ali Bektaş'a çok teşekkür ediyoruz. Allah onun yolunu ve bahtını her zaman açık etsin. Başkanımız Ali Bey olmasaydı, benim ayağım her geçen gün daha da kötüye gidecekti. Sağ olsun bize sahip çıktı, bizimle ilgilendi. İlk olarak ameliyatım ile yakından ilgilendi. Sonrası için ulaşımımı sağlayabilmek için bir tekerlekli sandalye verdi. Ben bu sandalye ile tespih ve boncuk satarak ailemin geçim kaynağına destek sağlayabiliyorum. Allah onun ayağına taş, başına bela getirmesin. Biz başkanımıza güvendik, Başkanımız bizim yüzümüzü kara çıkarmadı" dedi.
(SA-SA-Y)

03.01.2013 12:13:20 TSI

Editör: Wan Haber