Ekranların sevilen simalarından namlı oyuncu Erkan Petekkaya çekimleri devam eden Paramparça dizi setinde fenalaştı. Petekkaya'ya ilk müdahale dizi setindeki rol arkadaşları tarafından yapıldı ve hızlıca hastaneye kaldırıldı. Hastaneden yapılan açıklamaya göre namdar oyuncu Petekkaya böbrek taşı düşürdü

Star da yayınlanan 'Paramparça' dizisinde Nurgül Yeşilçay ile birlikte başrol oynayan Erkan Petekkaya önceki gün dizi setinde rahatsızlanınca hastaneye kaldırılmıştı. yapıla tedavi sonucu ünlü oyuncunun böbrek taşı düşürdüğü saptandı.Petek Kaya'nın hastaneye kaldırılması sebebiyle dizinin çekimleri iptal edildi.

erkan petekkaya fenalaştı
 

Ekranların başarılı oyuncucsu Erkan Petekkaya yeni başlayan Paramparça dizisinin setinde çekimler devam edrken aniden fenalaştı.Rahatsızlanan Petekkaya acilen  Acıbadem hastanesinin acil servisine kaldırıldı.
 
Petekkaya'nın oyuncu arkadaşları büyük panik yaşadı. Olaydan sonra dizi çekimlerine bir gün ara verildi. Erkan Petekkaya'nın rahatsızlanmasının sebebi ise "böbrek taşı" düşürmesi olduğu öğrenildi.

Editör: Wan Haber