Ordu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevinde iken Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine atanan Murat Yıldırım, Vali Orhan Düzgün'ü veda ziyaretinde bulundu.
Vali Orhan Düzgün, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı devletimizin sosyal devlet ilkesini yerine getirmesinde öncü kurumlardan biridir" diyerek, Ordu'da sosyal hizmetler alanında güzel hizmetler sunulduğunu söyledi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım'ın, Ordu'da yürütülen sosyal hizmetlere katkı sağladığını ifade eden Vali Düzgün, Murat Yıldırım'a, Ordu'daki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarı dileğinde bulundu.
1 yıl 3 ay Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevinde bulunduğunu söyleyen Murat Yıldırım da, Ordu'daki görev süresi içinde şahsına ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü kurumuna verdiği destekten dolayı Vali Orhan Düzgün'e teşekkür etti. Murat Yıldırım, "Sayın Valimizin her zaman desteğini gördük. Çalışmalarımızda bizlere hep moral ve motivasyon sağladı. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
31 Ocak 2013 tarihinde yayımlanan karar ile Ordu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Adnan İpekdal atandı. İpekdal, önümüzdeki günlerde Ordu'ya gelerek yeni görevine başlayacak.
(RCP-SLH-Y)

13.02.2013 18:16:26 TSI

Editör: Wan Haber