Aziz Yıldırım'ın açıklamaları şöyle: "Vitor Pereira ile iki defa oturduk konuştuk. Kendisiyle devam edeceğiz. Oyuncu transferi için bize liste verdi. Şu anda elimizde 10 milyon Euro harcama kaynağımız var. Bu kaynağı yeterli şekilde harcayacağız. Ben kendimden sonra gelene borçlu kulüp bırakmayacağım"

GÖKHAN GÖNÜL İÇİN FLAŞ AÇIKLAMA
"Gökhan 2 milyon 750 bin Euro, menajerine 500 bin Euro para istiyor. 3 milyon 550 bin Euro para, 50 bin şampiyonluk bonusu. Bizde vergi yok. Yurt dışında 7-8 milyon Euro'lara gelen bir rakam var. Bizim önerimiz 2 milyon Euro artı diğer şartlara evet. Bu şekilde olursa anlaşma yapmayacağım bilinsin. Ayrıca Gökhan 4 yıllık anlaşma istiyor. 31 yaşında, 35 yaşına kadar bu paraları alacak. Ben iş adamıyım ben yılda bu kadar paraları zor kazanıyorum. Gökhan'la anlaşma sağlayamadık. Anlaşamazsak da kendisine 8 yıllık hizmeti için teşekkür ediyorum."

MEHMET TOPAL ŞARTLARIMIZI KABUL ETMEZSE ANLAŞAMAYIZ
"Mehmet Topal 2 milyon 600 bin Euro + 10 bin maç başı almakta. Şu an 2 milyon 750 bin nakit para ve 20 bin Euro maç başı istemektedir. O da 3,5 milyon Euro'yu aşan bir maliyet.. Biz eski sözleşmesindeki şartlardan anlaşma yapmak istiyoruz, o da '4 yıllık yapalım o zaman' dedi. Hoca da kalmasını istiyor. Ancak şartlarımızı kabul etmezse anlaşmayız. Gökhan Gönül için söylediklerim Mehmet Topal için de geçerli, anlaşamazsak teşekkür ediyorum ona da."

Editör: Wan Haber