Bursa'da, Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son bir hafta içinde gerçekleştirdiği operasyonlarda yakalanan çeşitli suçlardan aranan toplam 12 kişi tutuklandı.
Yıldırım ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte huzurun sağlanması için alarma geçti. Son bir hafta içinde yapılan şok baskınlarda bir çok kişi yakalandı. Hakkında 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.T., 5 yıl hapis cezasına çarptırıldığı için aranan V.K., 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan A.Y. ve İ.S., 'izinsiz olarak ateşli silahları ülkeye sokmak' suçtan aranan Ö.F.K., 1 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.P., 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldığı için aranan H.K., 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.K., sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.
Bu arada polis, Anadolu Mahallesi'ndeki bir eve benzin dökerek kasten yangın çıkardığı öne sürülen N.A., bir eve yapılan baskında satışa hazır hale getirilmiş uyuşturucu hap ve esrar maddesi ile alakalı da R.D. ve S.B.A. ve bir kişiyi bıçakladığı için aranan S.B.'yi de gözaltına alındı. Bu 3 zanlı da sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı. Ayrıca çeşitli suçlardan aranan 37 kişi adli mercilere teslim edilirken, 69 kişi hakkında da işlem yapıldı.
(OSM-MŞ)

19.02.2013 19:13:41 TSI

Editör: Wan Haber